söndag 20 oktober 2013

Suverän service!

För några veckor sen pajade vår diskmaskin. Helt plötsligt slutade den diska och så började det lukta bränt. Så vi ryckte snabbt som attan ut sladden, och sen blev det handdiskning för hela slanten. Vi for runt och kollade på olika diskmaskiner och hittade en som vi föll för. Vi åkte hem och kollade på nätet och insåg att vi ju kunde spara en hel del pengar på att beställa där.

Leveransen tog ca två veckor och häromdagen fick vi så äntligen hem den efterlängtade maskinen. Vi packade gladeligen upp den - bara för att upptäcka att fronten hade blivit kantstött och intryckt. Suck.

Magnus mailade direkt företaget vi köpt ifrån och dagen efter hade vi fått svar. Inga problem, vi fick välja mellan att få en prisreducering eller få en ny maskin. Detta var i fredags och när vi svarade att vi ville ha en ny maskin, så väntade vi oss inget svar förrän imorgon, måndag. Men igår, lördag, fick vi nytt mailsvar. En ny maskin levereras hem till oss på måndag om en vecka och till dess kan vi självklart använda den diskmaskin som nu står här hemma!

Bra service tycker jag! Snabba svar och inget ifrågasättande! Nu är i och för sig inte den nya maskinen levererad än, men som det känns nu har jag bara gott att säga om Electro World!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar